Magic Trout Bait - Det går ikke uden!

Magic Trout Bait er en flydende dej agn, som nemt kan formes på din krog i mange former. Forskellig gang i vandet, giver forskellig lokkende effekt på fiskene. Det der gør Magic Trout Bait unikt, er den er mere smidig og formfast end andre mærker på markedet. Dette gør din agn holder længere på krogen, du har flere muligheder i udformningen af din agn. Som i sidste ende er med til at du fanger flere fisk pr. glas, da det er mere drøjt i brug.

Der findes mange forskellige farver og dufte, i Magic Trout Bait serien. Jeg vil klart opfordre til man på sigt, samler sig et godt udvalg af både forskellige farver og dufte. Man kan med stor fordel kombinere de forskellige farver, så man får refleks effekter frem når man trækker den igennem vandet. Jeg bruger ofte sort eller hvid som kontrast, sammen med en farvet kugle Magic Trout Bait. Se Videoen 'Formning af Magic Trout Bait' for yderligere info.

Magic Trout Bait er en yderst effektiv agn til af fange Put & Take ørreder, og de uendelig kombinations muligheder giver større succes ved søen.

Dufte: Classic, Hvidløg, Ost, Reje, Fisk, Ansjos, Pellet og Jordbær.

Den classiske duft, er en kombination af duft stoffer og stimulanter. Som fremmer ørredens lyst til at spise, dette er årsagerne til flydende dej agn er så effektiv og altid en fast del af enhver PutFiskers grej take.  

Hvidløg - En effektiv duft/smag, som tilsyneladene ikke kun er god på pizza. Grunden til vi snakker dufte, er fisken ikke kan smage men lugter/ser/føler sig frem til føden. Jeg syndes personligt Hvidløg er bedst i koldt vand, så det er sjældent jeg fisker med den om sommeren.

Ost - Dette er min 'All time favorite', kunne man få den i alle farver tror jeg ikke jeg fiskede med andet. Den er gul og lugter lidt hen af sure sokker, sommer eller vinter så er den næsten altid et hit! Især hvis du fisker passivt, lader denne duft til at være bedre end andet. Den kommer også i 'Fireball' farve mix.

Reje - En del af eks. havørredens naturlige føde, kraftig duftende og en lækkerbisken også for Put & Take ørreder. Den mørke orange farve er effektiv, både sommer og vinter. Har landet flere sommer ørreder i overfladen, med denne lækre agn.

Fisk og Ansjos - Jeg har endnu ikke fået testet disse 2 dufte

Pellet - Den dufter hen efter de foder pellets, dambrugs ørreder opfodres på. Personligt er jeg ikke imponeret over denne, men efter sigende skulle den være meget effektiv bestemte tide af året. Den er i tasken, men det er ikke den der kommer frem mest. Måske en fejl?

Jordbær - Dette er helt nyt, men ikke helt yt. Var lidt skeptisk da jeg modtog et test glas, med pink glitter agn der dufter af Jordbær Hubba Bubba. Må dog erkende, at jeg har fanget en del sliksultne ørreder i år.
Hvem skulle ha troet, at Jordbær skulle falde i ørredens smag? Så den har klart fået min og flere andre testfiskeres anbefaling, og kommer i handel 2016. 
WYSIWYG Web Builder
Kontakt
Putfiskeri.dk
putfiskeri@gmail.com

Pali Fisher
palifisher@gmail.com
Sponsorer:
2017 © www.putfiskeri.dk. All rights reserved. Featured trademarks, brand names and logos are the property of their respective owners
NorthStar Fishing
northstarfishingdk@gmail.com
WYSIWYG Web Builder