Hjul - Er der forskel?


Dit fiskehjul er klart et af de punkter, hvor jeg vil anbefale du ikke spare penge.

Du skal selvfølgelig gøre op med dig selv om du køber fiske grej for at prøve det, eller om du allerede ved du vil komme til at bruge dit grej meget.

Fanger du flere fisk med et godt hjul? - Både-og for du har mindre problemer, som line kluder og får bedre kast. Så i sidste ende får du mere fiske tid, som i hvert tilfælde øger muligheden for at fange flere fisk.

Det gode kast, kommer selvfølgelig i samarbejde med din stang. Har du en 7 fods torske kæp fra Bilka, så kan du have det fedeste Quantum Smoke hjul monteret og det vil stadig være som at pisse i modvind.

Der for bør du købe stang og hjul der matcher, til det fiskeri du vil foretage dig.

Hvis du fisker både kyst og sø, bør du købe dig et hjul til hvert formål. For ferskands hjul, dør en hurtig død ved kysten. På den anden side, er hav hjul ofte lidt tungere og gearet til et anderledes fiskeri.

Er hjulet for tungt er det træls at stå med i længere tid, er det for let giver det ikke stangen det svirp jeg leder efter uden brug af kræfter. Er det balanceret rigtig, så skal man næsten kun føre stangen og så skal hjul og stang nok gøre det meste af arbejdet. Og du kan fokusere på at kaste, så du ubesværet kaster der hen du vil.
WYSIWYG Web Builder
Kontakt
Putfiskeri.dk
putfiskeri@gmail.com

Pali Fisher
palifisher@gmail.com
Sponsorer:
2017 © www.putfiskeri.dk. All rights reserved. Featured trademarks, brand names and logos are the property of their respective owners
NorthStar Fishing
northstarfishingdk@gmail.com
WYSIWYG Web Builder