Stumper - Alle de der ting man også skal bruge

Qunatum Magic Trout serien dækker over alle de små stumper, man skal bruge ud over kroge. Det eneste de endnu ikke har er Miljø split hagl, der anbefaler vi Dinsmores.

'High Speed Treble Svirvel' Tredelt svirvel, som formindsker line snogning betydelig mere end en almindelig svirvel. Kommer også i en snap svirvel, så man hurtigt kan skifte eks. vis. forfang eller de små Magic Trout Gamblere.

'Quick Clip' En lille clips som enlig er udviklet til fluefiskeri, men som har vundet indpas i alm. ørredfiskeri også. De kan feks. benyttes til at montere forfang i svirvler, hurtigt skifte mellem små woblere/gamlere og kommer i 4 størrelser.

'Gummi Stop' En lille gummi perle, som monteres på linen for at fæstne feks. Ghost tubes. Fungere også som flåd stop, for nogle typer flåd.

'Magic Trout Pilot' En lille pilot kugle du montere på et langt forfang, ofte ved fiskeri med orm eller meget forsigtig overflade fiskeri. Pilot kuglen virker som en tidligt indication af nap, hvis man vil lave modhug og sætte krogen. Samt den kan bruges til at justere dybden på din agn i overfladen, så du feks. kan få en orm helt op 10-15 cm under overfladen. Uden at der er et stort flåd, der måske skræmmer en sky sommer fisk.

'Magic Trout Tråder' En god kraftig tråder, til at tråde bombardaer og ligne flåd. Så du ikke behøver at stå og fedte med linen, især et vådt flåd/line er svær at tråde. Med Magic Trout Tråderen, er din line igennem dit flåd i et snuptag. Samt den passer til alle flåd, har haft flere trådere i som ikke passede alle i længden.

'Polaroid briller' Et par gode fiske briller gøre en stor forskel i dit fiskeri. Det at man kan se fiskene (de fleste dage), gør at man kan kaste efter dem og fiske til dem. Kigger man godt efter, kan man nogle gange se ens agn går enten 10 cm for dybt eller lavt. Så justere man ind og vupti, så begynder fiskene at hugge når de kan se agnen for snuden af dem. Jeg nævner fiske briller, fordi polaroid lincer er ikke bare polaroid. Så et par 1800 kr Rayban med polaroid, er ikke nødvendigvis et par gode fiske briller. De er bedre end ingen ting, men et par 100-200 kr fiskebriller vil ofte gøre det bedre. Man kan nok godt få Rayban fiske briller, har ikke undersøgt det.

'Caps' Sammen med sine polaroid solbriller, er det vigtig med en hat med skygge. Med mindre dine solbriller slutter helt til, for lys bag brillen formindsker polaroid effekten betydeligt.

"Net" Man skal jo ha et landings net, jeg er personligt vild med de langskaftet 'Pan net' (Pande net). Hvor man nemt kan nå ud til fisken, uden man skal bukke sig ned og strække højre arm helt i vejeret. Fordi jeg ofte fisker med 3 meter forfang, og en 3½ meter lang stang. Så er det 2-3 meter lange net skæfte, super handy og pga. sin lave vægt nemt at styre.
Der er også de traditionele folde net, som fås i mange forskellige priser.

Med hensyn til indkøb af net, så kan jeg kun anbefale at købe et gummi beklædt net. De lugter ikke i bilen! Hvis man bare en gang har prøvet at komme hjem, få pakket ud og ikke lige fået nettet med ud. Fordi det er rullet ind udner sædet, eller man fik der bare ikke lige gjort. Så ved man hvad jeg snakker om, når jeg siger det er en lille ekstra prist at betale for et gummi beklædt net.

'Keepnet' Et keepnet er et langt net, man kan bruge til at holde sine fisk i live mens man fisker videre. Er man afsted en varm sommer dag, så er det en fordel at man kan opbevare sin fangst i nettet. Frem for oppe i solen, hvis man ikke gider slæbe på køletaske med is. Nogle Put & Take søer tillader ikke keepnet, men har endnu ikke fundet nogen fornuftig begrundelse for dette.

'Rod Protector' En praktisk lille oppustelig hætte, som beskytter din stang spids og er med til at holde styr på stangdelene under transport.

Negle klipper eller lille saks, er også super praktisk at have med sig. Til at klippe line ender med.

'Fiskekniv' Et nødvendigt stykke værktøj, som desværre er lidt bøvlet at have med at gøre i Danmark pga. vores stramme kniv lov. Jeg har været i kontakt med Politiet, for bedre at kunne rådgive jer.
Du bør købe dig en dolk, på max 12 cm og ikke en foldekniv på 7 cm.
Sikkerheds mæssigt bør en foldekniv kunne låse bladet, men dette er ulovligt derfor fraråder jeg simpelhen alt brug af foldeknive.
Jeg vil prøve at forsimple reglerne, så hvis du bare holder dig til det gør du intet forkert og kommer ikke i klemme.

Du må bære en fiskekniv op til 12 cm når du er på fisketur - Til og fra søen skal den være pakket ned med i dit grej.

Du SKAL køre direkte til og fra søen, dvs. du må ikke stoppe i brugsen eller på tanken til eller fra din fisketur med din fiskekniv i bilen.

Køkken knive m.m. skal i lade blive der hjemme, i kan tage jere filet kniv med også selv om den overstiger 12 cm. Da denne kniv er special fremstillet til at skære fiskefileter, er der en undtagelse i kniv loven for jagt, fiskeri og dykning. Men kun for SPECIAL fremstilet knive.

'Priest' eller fiske gokkeren, et slagværktøj til at gokke fisken med. Den er som udgangspunkt et våben på lige fod med din kniv, men her er der også undtagelser. Slagvåben til jagt eller lystfiskeri, kan erhverves, besiddes og bæres til den nævnte brug. Behandel den som din fiskekniv, den skal altså heller ikke med på tanken eller i brugsen.WYSIWYG Web Builder
Kontakt
Putfiskeri.dk
putfiskeri@gmail.com

Pali Fisher
palifisher@gmail.com
Sponsorer:
2017 © www.putfiskeri.dk. All rights reserved. Featured trademarks, brand names and logos are the property of their respective owners
NorthStar Fishing
northstarfishingdk@gmail.com
WYSIWYG Web Builder